Palvelut

ASENNUKSET
Palveluumme kuuluu kaikki kotitalouksien ja yrityksien tarvitsemat sähköasennukset, kiireellisessä tilanteessa myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin! Teemme sähköasennukset aina pienistä yksittäisistä sähkötöistä lähtien suurempiin projekteihin asti, myös julkiselle sektorille.
Olemme täyden palvelun sähköliike ja hoidamme ammattitaidolla niin pienet kuin isommatkin sähkötyöt. Olipa kyseessä sulakkeiden vaihto tai teollisuuslaitoksen sähköistys, toteutamme jokaisen työn samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla.
URAKOINTI
Teemme kokonaisvaltaista sähköurakointia sekä uudisrakennuksiin, että saneerauskohteisiin. Tarjoamme kiinteähintaisia urakoita esimerkiksi liikerakennuksiin, omakotitaloihin, paritaloihin ja rivitaloihin. Toimialueemme on pääkaupunkiseutu ja koko Uusimaa.
Selkeyden ja palvelun läpinäkyvyyden vuoksi toteutamme remonttikohteet pääosin tuntiveloituksena. Myös muunlaisesta ratkaisusta voidaan neuvotella toiveesi mukaan.
VIKAPÄIVYSTYS
Sammuiko valot vai tuliko sähkönjakeluun häiriö? Päivystävät sähkömiehemme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa sähköjärjestelmien ongelmissa sulakkeen vaihdosta sähköasennuksiin.
Sähkövahingon sattuessa älä yritä itse korjata vikaa, koska se on hengenvaarallista! Reagoimalla ongelmaan välittömästi ja soittamalla päivystykseemme säästät jopa tuhansia euroja korjauskustannuksissa. Muista, että voit hyvittää työn osuuden kotitalousvähennyksenä.
HUOLLOT & KORJAUKSET
​ Saatte kauttamme kiinteistöjen tai yrityksien sähkövikojen korjaukset. Jos havaitset sähköistyksessä puutteita tai sähkölaitteiden toiminnassa on häiriöitä, ota yhteyttä alan asiantuntijaan.
Tunnemme hyvin yleisimmät häiriöiden syyt ja saamme selvitettyä ongelmallisemmatkin tapaukset.
MITTAUSJÄRJESTELMÄT
Jatkuva valvonta on ainoa keino havaita rakenteelliset kosteusvauriot heti kun ongelmia ilmenee. Valvonnalla vältytään korkeilta remonttikustannuksilta, kiinteistön arvon putoamiselta, sekä ennaltaehkäistään homeista johtuvia ärsytysoireita ja infektiosairauksia.
Suurimmat syyt huonoon sisäilmaan työpaikoilla, kouluissa, päiväkodeissa ja monissa muissa kiinteistöissä ovat rakenteelliset kosteusvauriot ja puutteellinen tuuletus. Lisäksi kiinteistöjen rakenteiden kosteus on edellytys homeen kasvulle, mikä tunnetusti aiheuttaa vakavia terveyshaittoja tuhansille suomalaisille vuosittain.
SÄHKÖSUUNNITTELU
Tarjoamme sähkösuunnittelupalvelua asuin-, liike- ja toimitilakiinteistö tyyppisiin kohteisiin.
Mikäli sinulla on sähkösuunnittelulle tarvetta, niin pystymme auttamaan hankkeessasi. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeesi!
Sähkösuunnittelua tarjoamme koko suomen alueelle. Suunnittelussa otamme huomioon asennusteknisiä asioita, sillä meillä on pitkä asennuskokemus ja sen tuoma tietotaito.
Teemme sähkösuunnittelua uudiskohteisiin ja saneerauskohteisiin.
Esimerkkejä palveluistamme